Advertorial

R.Barrios

"Jag känner mig ren inuti igen" - Nutritionsexperten delar med sig av sin metod (Gör så här)

Miljontals svenskar lider av brist på energi under dagen, matsmältningsbesvär, sömnsvårigheter och svårigheter att gå ner i vikt. Många oroas också av ledbesvär, ryggont, huvudvärk och tecken på depression.

Om du drabbas av någon av dessa störningar,"kan det verkliga problemet ligga med en obalans i tarmmikrobioten"" , rapporterar Rosmy BARRIOS.

När matsmältningssystemet försvagats, störs också eliminationsfunktionen och toxiner ackumuleras i tarmarna.

Detta orsakar då inflammation som ofta inte märks i olika delar av kroppen och orsakar en mängd olika fysiska problem som trötthet efter måltider, uppblåsthet och gaser, halsbränna, förstoppning eller diarré.

Vi observerar också viktökning eller försvagat immunförsvar.

Lyckligtvis, med ett kosttilskott i ditt dagliga liv, är det möjligt att minska fysiskt obehag och återfå balansen, helt enkelt genom att balansera tarmmikrobioten.

Rosmy Barrios har hjälpt tusentals människor att befria sig från de allvarliga och återkommande matsmältningsproblem de haft under många år.

"Det är enkelt, du behöver bara veta vilka matkombinationer som försvagar din matsmältningsbrand och som ger energi" säger Rosmy Barrios.

För första gången har Rosmy Barrios skapat en kort video där hon förklarar allt om tarmmikrobiota och i synnerhet varför den är ur funktion hos de flesta. Hon talar också om de enkla sätten att återinitialisera sin tarm och bekämpa toxiner.

Rosmy Barrios video har redan visats över 77 823 gånger på några dagar och är värt en titt eftersom den förklarar hur hennes metod helt enkelt stimulerar kroppens naturliga avgiftningsfunktion genom att anta en sundare livsstil som är utbredd i vissa regioner i världen men ändå inte så känd i Europa:

Om författaren :

Expert Rosmy Barrios är nuvarande chef för avdelningen för regenerativ estetik vid IM -kliniken. Hon tog examen från Del Norte University School of Medicine, Barranquilla, Colombia och specialiserade sig på estetisk och anti-åldrings medicin vid John F. Kennedy University i Buenos Aires, Argentina. Expert R.Barrios karriär är internationell. Hon har arbetat på tre kontinenter och behärskar lika många språk.

Som en erkänd expert på estetisk medicin är Expert Barrios medlem i flera rådgivande nämnder där hon använder sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa kosmetiska företag att skapa högkvalitativa, säkra och vetenskapligt stödda produkter. Experten Barrios är medlem i Pan American Society of Aesthetic Medicine (PASAM) och i International Union of Aesthetic Medicine (UIME).